Je lijkt je te bevinden in .

Ga naar uw Scania-marktsite voor meer informatie.

The Future is Super

Uw Super Scania

De baanbrekende nieuwe Scania Super zorgt niet alleen voor de soepelste rit op de weg, maar is ook de meest efficiënte en robuuste verbrandingsmotor-aandrijflijn die we ooit hebben gebouwd. Wat kan u verwachten van de nieuwe Scania? Een hoger koppel en lagere toeren zorgen voor verhoogd rij-comfort. En door de meest geavanceerde en efficiënte aandrijflijn voor verbrandingsmotoren ooit, levert dit een brandstofbesparing van wel 8% op. Reken dat maar uit! 

Super winst

De nieuwe Scania Super is onze meest geavanceerde en efficiënte aandrijflijn voor verbrandingsmotoren ooit en is ontworpen om te voldoen aan de strengste emissienormen, zowel voor nu als voor de toekomst.

 

Met een extra brandstofbesparing van 8% wordt de nieuwe Scania hét toonaangevende model voor duurzame transportactiviteiten in de branche.

Super prestaties

De baanbrekende efficiëntie van de aandrijflijn is een optelling van verschillende componenten: De nieuwe Scania 13-liter motor, de Scania Opticruise versnellingsbak en de Scania R756 achteras. Dit alles wordt aangevuld door Scania’s meest veelzijdige chassis ooit, met veel meer modulaire mogelijkheden. 

Super planeet

Continu verbeteren zit in ons DNA. Dit uit zich niet alleen in ontwikkeling van betere producten, maar ook in het verbeteren van de planeet. In 2020 werd Scania de eerste grote fabrikant van zware bedrijfsvoertuigen die officieel wetenschappelijk onderbouwede Co2-reductiedoelstellingen aannam. Met de nieuwe Scania stimuleren we meer dan ooit te voren de transitie naar een duurzaam transportsysteem.

Laat u inspireren

Bekijk onderstaande foto's om een indruk te krijgen van de nieuwe Super Scania mogelijkheden: 

De nieuwe Scania 13-liter motor

Met superieure rijeigenschappen, een uitgebreid vermogensbereik tot 560 pk en een brandstofbesparing van 8% is de Scania Super 13-liter motor ontworpen om uw bedrijf toekomstbestending te maken.

Het meest veelzijdige modulaire chassis

Het chassis met modulaire architectuur is gebaseerd op de sterke punten van het modulaire Scania-systeem en is nu veelzijdiger dan ooit. Het nieuwe ontwerp zorgt niet alleen voor een soepeler carrosseriebouwproces van uw Scania-truck, maar biedt u ook meer mogelijkheden voor een optimale verdeling van de lading en verhoogt uw laadvermogen

De nieuwe Scania Opticruise

De Scania Opticruise G25 en G33 bieden een bijna naadloze krachtoverdracht door een bredere spreiding van de overbrengingsverhoudingen en lagere interne wrijving en stellen daarmee de hoogste norm voor versnellingsbakprestaties in de branche.

De toekomst heeft er nooit zo goed uit gezien

Met superieure rijeigenschappen, een uitgebreid vermogensbereik tot 560 pk en een uitstekende technische robuustheid, is de nieuwe Scania Super 13-liter motor ontworpen om uw bedrijf verder dan ooit op weg te helpen. Ontdek meer: 

The Future is Super

Die van u ook?

 

Wenst u gecontacteerd te worden over de nieuwe Scania Super? Laat dan uw gegevens achter via het onderstaande formulier en wij zullen u binnen een aantal werkdagen benaderen met meer informatie over onze SUPER-trucks:

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Algemene voorwaarden

Verplicht